vineri, 19 aprilie 2013

15 Modele Tavane din Gips-Carton. Avantaje

Incă nu ați decis cum ar trebui să arate tavanul locuinței dvs.?
Specialiștii în domeniu vin cu o gamă larga de materiale din care ar putea fi finisat tavanul, dar și cu o mulțime de forme care să corespundă stilului locuinței.
Astăzi, vom vorbi despre tavanele din gips-carton (rigips), care prezintă câteva avantaje irezistibile pentru toți cei care își doresc un tavan calitativ, dar și frumos din punctul de vedere al design-ului.
În primul rând, tavanele din gips-carton au capacitatea de a oferi un aspect neted și de a acoperi imperfecțiunile, dar și denivelările apărute în urma finisărilor efectuate defectuos. Mai mult, sub plăcile de gips-carton pot fi ascunse diferite cabluri, care ar arăta inestetic la vedere.

Lucrare StelDor Design&Construction

Tavanele din gips-carton oferă designer-ilor posibilitatea de a crea o multitudine de forme și modele unice compatibile cu stilul casei. Practic, este posibil orice cu acest tip de tavan. Poate fi gândit având un singur nivel sau mai multe niveluri și forme geometrice regulate sau abstracte. De asemenea, sistemele de iluminare pot fi amplasate pe tavanele din gips-carton așa cum ne inspiră imaginația noastră sau a designer-ilor.




Tavanele din gips-carton se potrivesc pentru fiecare odaie a locuinței dvs. , chiar și pentru baie, doar că aici este necesar să utilizăm plăci din gips-carton rezistente la apă.


Lucrare StelDor Design&Construction 3D


Un element foarte importnat al gips-cartonului - este considerat un material ecologic, fiind produs fără adaosuri sintetice, doar din compenente naturale: gips, carton, fibră armată.

Lucrare StelDor Design&Construction


Un alt avantaj al tavanelor din gips-carton, este proprietatea acestora de izolare fonică. Astfel, dacă vecinii de sus sunt gălăgioși, vă recomandăm acest tip de tavan.

Lucrare StelDor Design&Construction

StelDor Design&Construction lucrează activ cu plăcile din gips-carton, având în portofoliul său modele de tavane realizate cu acest material. Puteți vedea câteva dintre ele în această postare. Așteptăm impresiile dvs.

Lucrare StelDor Design&Construction 3D


Lucrare StelDor Design&Construction















StelDor Design&Construction

068 199 777
www.steldor.md

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu