joi, 4 aprilie 2013

20 Idei Design Interior Contemporan Alb-Negru

Design-ul Interior Alb-Negru se remarca atat prin simplitate, cat si prin originalitate. Depinde cum abordam aceste culori in decorul locuintei noastre.
Am adunat 20 cele mai reusite idei de design interior contemporan, care dupa parerea noastra, va vor inspira in crearea unui spatiu locativ confortabil, dar si spectaculos doar utilizand alb si negru.

Alb si Negru se potrivesc perfect locuintelor mari si mici, iar balansand si proportionand corect aceste culori ajungem la rezultate uimitoare, care ofera eleganta stilului modern si accentueaza luxul intr-un decor vintage.
In amenajarile interioare, combinatia de alb si negru a aparut dupa ideea designerului Dorothy Draper, personalitate marcanta pentru design-ul de interior. Cuplul de culori alb si negru, o alegere clasica si rafinata, a fost aplicat la inceput in amenajarile interioare pe model de gresie si faianta.


Combinatia de alb si negru a fost utilizata de-a lungul timpului in domenii ca cinematografia, fotografia sau design vestimentar. Coco Chanel a facut furori in anii  1920 cand a lansat colectia vestimentara in carouri alb si negru. Combinatia a fost foarte apreciata de designeri fiind expresia pura a feminitatii si a veritabilului stil clasic masculin. Alb si negru sunt considerate de reprezentantii din lumea artei culorile fara sfarsit, probabil cu cea mai mare greutate.




















StelDor Design&Construction

068 199 777
www.steldor.md

2 comentarii:

  1. Mi-am cumparat de curand o casa si as vrea s-o refac atat in interior cat si in exterior. Cum fac sa iau legatura cu dumneavoastra?

    RăspundețiȘtergere