marți, 16 aprilie 2013

Tendințe Design Interior 2013

În 2013, design-ul interior este mai simplu și mai puțin costisitor. Mobilierul recondiționat, imprimeurile dinamice cu dungi, nuanțele de crem și albastru sunt unele dintre principalele elemente de design interior pentru anul acesta.

- Imprimeurile geometrice sau grafice suprapuse sunt și ele în tendințele design-ului interior în 2013. acest tip de model este unul dinamic, modern, care creează impresia de mișcare.

- Imprimeurile animalie revin la modă în 2013, însă într-o altă formă.În locul imprimeurilor leopard sau zebra, în 2013 se poartă țesăturile care reprezintă animale de casă precum câinii sau elefanții.


Lucrare StelDor Design&Construction (3D)


Florile sunt unele dintre cele mai întâlnite modele de design interior în 2013. În acest an, florile se folosesc în design-ul interior într-o formă modernă, picturală, mai degrabă sugerată decât concretă.


Lucrare 3D/ 3D Work


Culori la modă în design-ul interior 2013

În design-ul interior din 2013, paleta cromatică are la bază culori neutre, sofisticate, pe care se pot construi texturi, puncte de atracție, forme și reprezentări inspirate din natură. 
Principala culoare la modă în 2013 este albastrul, o alegere potrivită atât pentru interioarele masculine, cât și pentru cele feminine. În 2013, se poartă atât albastrul deschis, dar și bleumarinul.



Galbenul este culoarea anului 2013, pentru decorațiuni interioare. Nuanțele acestei culori intense vor domina intterioarele caselor prin țesături, accesorii și piese de mobilier.



Ca bază de culoare, în 2013 se folosește maroul de piele naturală, de la care se construiește un întreg ambient. Alte culori naturale în tendințe în 2013 sunt măsliniul, cremul și cappuccino.


Lucrare StelDor Design&Construction


Roșul este o alegere potrivită în 2013, pentru a crea accente de culoare. Nu este recomandat pentru fundaluri sau utilizări excesive. Alte accente de cuoare sunt create cu purpuriu.

Lucrare StelDor Design&Construction

StelDor Design&Construction

068 199 777
www.steldor.md

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu